Pompoencake Donuts met kaneel en suiker


Met het juiste recept zijn gebakken donuts zo veel beter dan gefrituurde donuts en deze donuts van pompoencake zullen snel je go-to Fall-ontbijt worden!


Met het juiste recept zijn gebakken donuts zo veel beter dan gefrituurde donuts en deze donuts van pompoencake zullen snel je go-to Fall-ontbijt worden!


Mijn kinderen zijn dol op wanneer ik zelfgemaakte donuts maak. Zoals de meeste kinderen weer, zouden ze donuts eten voor elke maaltijd als ik ze zou laten. Maar dat doe ik niet, dus dat kunnen ze niet.

Maar ik ben geen totale gemene zaak dus ik laat ze wel een tijdje donuts hebben, maar ik wil weten wat zij zijn. Dat is de reden waarom ik een stapel donutrecepten heb bedacht waar mijn kinderen dol op zijn en ik me beter kan voelen als ik ze serveer en dit recept voor pompoencake donuts is de nieuwe toevoeging aan onze line-up thuis!

Mijn andere donutrecepten gemist?

Om ze te maken, heb je nodig:


pompoen cake donuts ingrediënten


ingrediënten:

 • 1/2 kop plantaardige olie
 • 2 eieren
 • 1 1/2 kop suiker
 • 15 oz Pumpkin Puree
 • 2 theelepels Pumpkin Pie Spice
 • 1 theelepel zout
 • 1 theelepel bakpoeder
 • 1 3/4 kopjes meel
 • 3 eetlepels kaneelsuiker

Dit recept met pompoendoughnut maakt gebruik van dezelfde pan die we gebruikten met het Chocolate Glazed Baked Donut Recept. Je zou het bij AC Moore, Michael's, enz. Moeten kunnen vinden of je kunt het altijd gewoon bij Amazon pakken. De gemakkelijkste manier om de holtes van de pan te vullen en geen rommel te maken, is door je beslag over te brengen naar een kleine ritszak, een hoek van de zak af te snijden en het beslag vervolgens in de pan te "pijpen".


pompoen taart donuts pan


Wat betreft de kaneel en suiker bovenop – dat is aan jou. Ik strooi het mengsel meestal over de donuts (terwijl het warm is), maar als ik me extra genereus voel, verdubbel ik de hoeveelheid kaneel en suiker en laat ik de donuts in het mengsel dopen. Je kunt zelfs wat bovenop het beslag strooien voor het bakken en dan een beetje meer nadat ze gebakken zijn.

Dit maakt mijn kinderen ECHT blij!

Scroll naar beneden voor de volledige routebeschrijving!

Pompoencake Donuts met kaneel en suiker

Met het juiste recept zijn gebakken donuts zo veel beter dan gefrituurde donuts en deze donuts van pompoencake zullen snel je go-to Fall-ontbijt worden!

ingrediënten

 • ½ kopje plantaardige olie
 • 2 eieren
 • 1½ kopje suiker
 • 15 oz Pumpkin Puree
 • 2 theelepels Pumpkin Pie Spice
 • 1 theelepel zout
 • 1 theelepel bakpoeder
 • 1¾ kopjes meel
 • 3 eetlepels kaneelsuiker

Instructions

 1. Verwarm de oven voor op 350.
 2. Vet de donutpan licht in.
 3. Combineer de olie, eieren, suiker, pompoen, kruiden, zout en bakpoeder. Mix tot het gemengd is.
 4. Voeg de bloem toe, roer tot het gemengd is.
 5. Gebruik een spuitzak of tas met ritssluiting om elke vorm van een donut ongeveer ¾ vol te maken.
 6. Bak de donuts gedurende 18 minuten of totdat een tandenstoker die in het midden is gestoken er schoon uitziet.
 7. Laat 5 minuten in de pan afkoelen en gebruik dan een botermes om ze voorzichtig uit de pan los te maken.
 8. Overbrengen naar een rek.
 9. Strooi ze elk met kaneelsuiker terwijl ze nog warm zijn.
 10. Laat het koelen op het rek afkoelen.

3.5.3208


Kaneelsuiker Pompoen Spice Donuts


Pompoentaart donuts

<! –

->