Maak kennis met de dokter die echt geeft om wat je eet<div _ngcontent-c14 = "" innerhtml = "

Dr. Hazel WallaceHazel Wallace

"Wanneer je op jonge leeftijd een ouder verliest, verandert hij je, het doet je vragen stellen over hoe en waarom het gebeurde, wat ze anders hadden kunnen doen en zeker hoe je kunt voorkomen dat het met je gebeurt", zegt Dr. Hazel Wallace aka "The Food Medic" terwijl we koffie drinken in Soho in Londen.

Het is een gevoel dat ik zelf goed ken, zoals ik haar uitleg, omdat ik ook mijn vader ben kwijtgeraakt door een slechte gezondheid, ook ik ben gefascineerd geraakt door voeding en voeding en wat ik zelf kan regelen om te veranderen. Hoewel ik de ondernemersroute ben afgedaald om dit probleem op te lossen – Hazel, wiens vader op 14-jarige leeftijd overleed na een beroerte, ging naar de medische school.

"Zoals de meeste jonge mensen was ik niet zo zeker wat ik wilde doen, dus ik heb me aanvankelijk net aangemeld om medische wetenschappen te volgen gedurende 3 jaar, omdat het me een optie gaf", ze zegt. "Terwijl ik bij Uni was, merkte ik dat ik slecht at, te veel dronk en in wezen heel snel uit vorm raakte, en toen ik in tijdschriften over diëten las, voelde alles gewoon als rotzooi."

Daarom besloot Hazel om het allemaal zelf te gaan onderzoeken en nam ze persoonlijk verantwoordelijkheid voor zowel haar dieet als haar gezondheid. Ze begon een blog, nu 7 jaar geleden, genaamd 'The Food Medic', dat snel tractie begon te krijgen.

"Het gekke is, je krijgt ongeveer 10 uur voedingstraining in 7 jaar medische training, we zijn gewoon niet geconditioneerd om preventie over genezing te overwegen. Het is nog maar in de laatste tijd dat mensen zich zo zwaar op eten hebben gericht, toen ik begon, waren mensen niet zo geïnteresseerd in dat gesprek, maar ik kreeg wel wat timing met bloggen, dus ik kon vrij snel een publiek bereiken, door iets nieuws aan te bieden."

Door de populariteit van haar blog kreeg Hazel een boekdeal aangeboden in haar laatste jaar van de medische school, die ze aanvankelijk afgewezen had, bang voor overdreven toewijding. Het was echter een 'nu of nooit' type situatie, dus voltooide ze haar studie op hetzelfde moment als het boek schrijven. Als beginnende arts had ze natuurlijk beter moeten weten, maar wanneer nemen artsen ooit zelf advies?

"Ik eindigde met gordelroos, keelontsteking en ik voelde me echt verschrikkelijk lang, dus ik heb een waardevolle les geleerd, maar bij nader inzien ben ik blij dat ik het gedaan heb omdat het mijn carrière vorm heeft gegeven".

Daarna wist ze dat ze beide wilde nastreven, tenslotte: – Hazel lijkt niet het compromitterende type te zijn. Haar gedrevenheid en ambitie doordringen zich regelmatig & nbsp; ons interview maar op een menselijke en charmante manier die positief reflecteert op haar levenskeuzes.

Ze voltooide de rest van haar medische opleiding en is nu een volledig gekwalificeerde arts, heeft een tweede boek geschreven en heeft haar energie geconcentreerd op het opbouwen van een gemeenschap van loyale volgers via haar Instagram account.

Op 28-jarige leeftijd, 7 jaar na het starten van een blog, heeft ze meer dan 300.000 gepassioneerde en toegewijde volgers verzameld en besteedt ze een redelijke hoeveelheid van haar tijd om hen te leren kennen, wat ze waardevol vinden en wat ze niet doen, dus zij kan hen beter van dienst zijn. "Ik heb het gevoel dat ik een unieke kans heb om van dienst te zijn, en voedingskundige inzichten en adviezen te delen vanuit een medisch oogpunt, wat een zeldzaam geschenk is, ik heb het geluk om te delen", ze zegt. "Ik heb me het afgelopen jaar ingeschreven als master in volksgezondheid en voeding om ervoor te zorgen dat ik echt helemaal klaar ben en de grootst mogelijke waarde aan mijn volgers kan bijdragen".

Een typisch recept gevonden op The Food Medic BlogHazel Wallace

Dit alles zet me natuurlijk aan om de vraag te stellen die we ons allemaal afvragen: "hoe heb je de tijd?"

Met een podcast ook, voelt het moeilijk voor te stellen dat iemand dit alles zou kunnen passen EN een praktiserende arts zou zijn.

"Ik heb tijd besteed aan het analyseren van waar ik het meest geschikt ben om meer van mijn tijd door te brengen, en hoewel ik graag dokter ben, denk ik dat dit mijn echte roeping is, dus ik neem locum-banen aan bij de UCL omdat het belangrijk voor me is om door te gaan mijn training, maar in werkelijkheid weet ik dat ik op een zinvolle manier kan bijdragen aan de samenleving op basis van de geweldige feedback die ik krijg van mijn community van volgers".

Omdat 85% van haar volgers vrouwen tussen 25 en 40 jaar zijn, besteedt ze veel tijd aan het beantwoorden van hun vragen en het regelmatig contact met hen.

"Het is een raar iets", zegt ze tegen mij, bij nader inzien. "Ik weet hoe eenzame plek sociale media kunnen zijn, en ik probeer mijn eigen gebruik te beperken, natuurlijk weet ik wetenschappelijk hoe schadelijk het kan zijn voor onze geestelijke gezondheid, maar voor mij als dienstverlener kan het een plek zijn troost vinden en een plaats van verbondenheid. Ik haal zoveel energie uit het contact maken met mijn gemeenschap, het verzacht de nadelen".

Dr. Wallace plukt verse producten voor een shootHazel Wallace

Voor zo'n zelfverzekerde dame, merkt Dr. Hazel Wallace op dat ze niet zeker weet wat ze in de toekomst zal gaan doen, maar terwijl dit zo goed werkt, is ze blij om door te gaan met het toevoegen van waarde.

Ze merkt op dat mensen als Zoella, Carly Rowena en & nbsp;Dr. Rupy Aujla, zijn allemaal een inspiratie geweest voor haar eigen reis, maar ze heeft haar eigen stijl en heeft na 7 jaar constante feedback met haar enorme community van fans, haar eigen pad naar succes goed geplaveid.

Haar belangrijkste afhaalpunten voor het bouwen van je eigen gemeenschap:

  1. Voeg het geluid niet toe omwille van het
  2. Het is alleen waardevol als je waarde toevoegt, wat is jouw unieke kijk op de wereld?
  3. Kies een publiek, praat voortdurend tegen hen en voor hen en wees meedogenloos in overeenstemming met uw boodschap.

Dr. Hazel Wallace is @thefoodmedic te vinden op … alles.

">

Dr. Hazel WallaceHazel Wallace

"Wanneer je op jonge leeftijd een ouder verliest, verandert hij je, het stelt je vragen over hoe en waarom het gebeurde, wat ze anders hadden kunnen doen en zeker hoe je kunt voorkomen dat het gebeurt", zegt Dr. Hazel Wallace aka "The Food Medic" terwijl we koffie drinken in Soho in Londen.

Het is een gevoel dat ik zelf goed ken, zoals ik haar uitleg, omdat ik ook mijn vader ben kwijtgeraakt door een slechte gezondheid, ook ik ben gefascineerd geraakt door voeding en voeding en wat ik zelf kan regelen om te veranderen. Hoewel ik de ondernemersweg ben gegaan om dit probleem op te lossen, ging Hazel, wiens vader op 14-jarige leeftijd overleed, na een herseninfarct naar de medische school.

"Zoals de meeste jonge mensen was ik niet zo zeker wat ik wilde doen, dus ik heb me in eerste instantie aangemeld om medische wetenschappen te volgen gedurende 3 jaar, omdat het mij een optie gaf", zegt ze. "Toen ik bij Uni was, merkte ik dat ik erg slecht at, te veel dronk en in wezen heel snel uit de vorm raakte, en toen ik in tijdschriften over diëten las, voelde het allemaal als vuilnis."

Daarom besloot Hazel om het allemaal zelf te gaan onderzoeken en nam ze persoonlijk verantwoordelijkheid voor zowel haar dieet als haar gezondheid. Ze begon een blog, nu 7 jaar geleden, genaamd 'The Food Medic', dat snel tractie begon te krijgen.

"Het gekke is, je krijgt ongeveer 10 uur voedingstraining in 7 jaar medische training, we zijn gewoon niet geconditioneerd om preventie over genezing te overwegen. Het is pas in recente tijden dat mensen zich zo zwaar hebben gericht op voedsel, wanneer Ik begon, mensen waren niet zo geïnteresseerd in dat gesprek, maar ik kreeg wel wat timing met bloggen, dus ik kon vrij snel een publiek bereiken door iets nieuws aan te bieden. "

Door de populariteit van haar blog kreeg Hazel een boekdeal aangeboden in haar laatste jaar van de medische school, die ze aanvankelijk afgewezen had, bang voor overdreven toewijding. Het was echter een 'nu of nooit' type situatie, dus voltooide ze haar studie op hetzelfde moment als het schrijven van het boek. Als beginnende arts had ze natuurlijk beter moeten weten, maar wanneer nemen artsen ooit zelf advies?

"Ik eindigde met gordelroos, keelontsteking en ik voelde me echt verschrikkelijk lang, dus ik heb een waardevolle les geleerd, maar bij nader inzien ben ik blij dat ik het heb gedaan omdat het mijn carrière vorm heeft gegeven".

Daarna wist ze dat ze tenslotte beide wilde nastreven – Hazel lijkt niet het compromitterende type te zijn. Haar gedrevenheid en ambitie doordringen ons interview regelmatig, maar op een menselijke en charmante manier die positief reflecteert op haar levenskeuzes.

Ze voltooide de rest van haar medische opleiding en is nu een volledig gekwalificeerde arts, heeft een tweede boek geschreven en heeft haar energie geconcentreerd op het opbouwen van een gemeenschap van loyale volgers via haar Instagram-account.

Op 28-jarige leeftijd, 7 jaar na het starten van een blog, heeft ze meer dan 300.000 gepassioneerde en toegewijde volgers verzameld en besteedt ze een redelijke hoeveelheid van haar tijd om hen te leren kennen, wat ze waardevol vinden en wat ze niet doen, dus zij kan hen beter van dienst zijn. "Ik heb het gevoel dat ik een unieke kans heb om van dienst te zijn, en voedingskundige inzichten en advies te delen vanuit een medisch oogpunt, wat een zeldzaam cadeau is, ik heb het geluk om te delen", zegt ze. "Ik heb me het afgelopen jaar ingeschreven in een master in volksgezondheid en voeding om ervoor te zorgen dat ik echt op niveau ben en de grootst mogelijke waarde lever aan mijn volgers".

Een typisch recept gevonden op The Food Medic BlogHazel Wallace

Dit alles zet me natuurlijk aan om de vraag te stellen die we ons allemaal afvragen: "hoe heb je de tijd?"

Met een podcast ook, voelt het moeilijk voor te stellen dat iemand dit alles zou kunnen passen EN een praktiserende arts zou zijn.

"Ik heb tijd besteed aan het analyseren van waar ik het meest geschikt voor ben om meer van mijn tijd door te brengen, en hoewel ik graag dokter ben, denk ik dat dit mijn echte roeping is, dus ik neem locum-banen aan de UCL omdat het belangrijk voor me is om ga door met mijn opleiding, maar in werkelijkheid weet ik dat ik op een zinvolle manier kan bijdragen aan de samenleving op basis van de geweldige feedback die ik krijg van mijn community van volgers ".

Omdat 85% van haar volgers vrouwen tussen 25 en 40 jaar zijn, besteedt ze veel tijd aan het beantwoorden van hun vragen en het regelmatig contact met hen.

"Het is een raar iets", zegt ze bij nader inzien. "Ik weet hoe eenzame plek sociale media kunnen zijn, en ik probeer mijn eigen gebruik te beperken, natuurlijk weet ik wetenschappelijk hoe schadelijk het kan zijn voor onze geestelijke gezondheid, maar voor mij als dienstverlener kan het een plaats om troost en een plaats van verbondenheid te vinden. Ik krijg zoveel energie van het contact maken met mijn gemeenschap, het verzacht de nadelen. "

Dr. Wallace plukt verse producten voor een shootHazel Wallace

Voor zo'n zelfverzekerde dame, merkt Dr. Hazel Wallace op dat ze niet zeker weet wat ze in de toekomst zal gaan doen, maar terwijl dit zo goed werkt, is ze blij om door te gaan met het toevoegen van waarde.

Ze merkt op dat de wil van Zoella, Carly Rowena, en Dr. Rupy Aujla, zijn allemaal een inspiratie geweest voor haar eigen reis, maar ze heeft haar eigen stijl en heeft na 7 jaar constante feedback met haar enorme community van fans, haar eigen pad naar succes goed geplaveid.

Haar belangrijkste afhaalpunten voor het bouwen van je eigen gemeenschap:

  1. Voeg het geluid niet toe omwille van het
  2. Het is alleen waardevol als je waarde toevoegt, wat is jouw unieke kijk op de wereld?
  3. Kies een publiek, praat voortdurend tegen hen en voor hen en wees meedogenloos in overeenstemming met uw boodschap.

Dr. Hazel Wallace is @thefoodmedic te vinden op … alles.