Ik heb altijd gedacht dat reisverzekeringen een oplichterij waren – maar het bespaarde me $ 124 toen ik het voor het eerst gebruikte


Ondertussen begon ik het beleid van Allianz te lezen dat ik weliswaar niet had gelezen bij de aankoop. Voor een "reisvertraging" zei mijn beleid dat ik recht had op een dagelijkse limiet van $ 150.

Bedragen voor reisverzekeringen

Allianz


Tot eer van Amtrak was de omboekingslijn toen we eindelijk in Chicago aankwamen lang, maar snel gegaan. Terwijl ik wachtte, ging een vertegenwoordiger langs de lijn met nieuwe kaartjes en hotel- en voedselvouchers voor iedereen die zijn connecties had gemist. Ik heb misschien in totaal 15 minuten gewacht.

Nog een belangrijke opmerking: Amtrak bood hotelvouchers aan voor diegenen onder ons die 's nachts moesten wachten. Ik had de vergaderingen de volgende dag vroeg gepland als gevolg van de vertraagde trein, en had geen zin om naar The Loop te slepen tijdens de spits vanaf Midway Airport. Het bleek ook een interessant moment om de reisverzekering op de proef te stellen.