Direction Vs. Intentie – Natalie Bacon


Direction vs. intentie podcast

Ben je ooit ergens in de auto geweest onderweg alleen maar om je te realiseren dat je de hele verkeerde weg ingaat?

Dat heb ik zeker gedaan. Het is super frustrerend. Niet alleen moet ik uitvinden waar ik heen moet, maar het duurt twee keer zo lang om te komen waar ik wil, omdat ik in een geheel nieuwe richting moet reizen.

Dit lijkt op het leven.

De actie die je vandaag neemt, is de richting waarin je je begeeft en zal je toekomst voorspellen, niet je bedoeling.

Dus, ben je op weg naar waar je naartoe wilt?

Of ga je ergens anders heen?

Zonder het verschil te kennen, loop je misschien in de verkeerde richting (zonder het zelf te beseffen) en wanneer je het eindelijk doet, is er geen oplossing. Je kunt de verkeerde bestemming niet "repareren". Je moet van richting veranderen en de nieuwe route nemen om er te komen. Het duurt net zo lang (of langer).

Er zijn geen snelkoppelingen naar dit.

In deze aflevering help ik je de richting te bepalen waarin je je begeeft, zodat je zeker weet dat het in overeenstemming is met waar je naartoe wilt gaan in de toekomst.

Hier zijn meer van mijn favoriete bronnen om mee te doen met deze podcast: