Augustus 2019 doelen en financiële update


Augustus 2019 doelen en financiële updateHallo allemaal, de zomer is voorbij! RB40Jr begon met het 3e leerjaar en ik heb eindelijk meer tijd voor mezelf. Dat is de theorie, maar ik heb het super druk in september. Plots explodeerde mijn To Do-lijst en ik heb heel veel dingen om mee om te gaan. Oorspronkelijk was ik van plan terug te gaan naar het schrijven van 2 nieuwe berichten per week nadat de school begon. Ik moet me echter tot het nieuwe jaar bij één nieuw bericht per week houden (plus één herschrijving). Hoe is dit gebeurd? Ik neem aan dat ik teveel dingen uitstel terwijl we plezier hebben in de zomer. Hier is mijn takenlijst.

 • Ga naar mijn tandarts en breng RB40Jr naar zijn tandarts. We zijn allebei te laat voor een schoonmaakbeurt.
 • Dien vóór oktober een gewijzigde belastingaangifte in. Ik kreeg een paar K1's in de zomer. Ik vergat deze volledig toen ik in april belastingaangifte deed.
 • Betaalde belasting betalen vóór 15 september.
 • Zet het appartement met 1 slaapkamer op de huurmarkt. Dit appartement is nog niet verkocht. Ik moet het een tijdje huren en wachten tot de markt verbetert.
 • Voltooi plekreparatie en verf de gevelbekleding voordat de regen begint.
 • Tap de warmwatertank af.
 • Mijn bankproject voltooien.
 • Vervang het weerstrippen rond 2 buitendeuren.
 • Herfinancieren naar een lager tarief. Hopelijk kunnen we ongeveer 3,5% bereiken.
 • Krijg visum voor Vietnam. We zullen Hanoi bezoeken wanneer we in november naar Thailand gaan.
 • RB40Jr's voetbalseizoen begon. Dit jaar ben ik assistent-coach. We hebben elke week 2 oefeningen en 1 spel. Dat is meer dan ik had verwacht.
 • Update Retire met 40. Ik stel dit uit en het heeft nu echt wat aandacht nodig.
 • Schrijf een gastpost voor een vriend van een blogger.
 • Plan mijn jaarlijkse fysieke.
 • Vraag rond voor citaten om een ​​grote invasieve boom te verwijderen.

Telkens wanneer ik een item afstreep, lijken twee nieuwe het te vervangen. Het is gek. Het grootste project op deze lijst is de gevelbekleding. Ik heb er elke dag een paar uur aan besteed en ik ben het moe. Gelukkig begint de regen. Ik zal de rest gewoon uitstellen tot volgende zomer. Ik heb de slechtste plekken al gerepareerd. Het volgende grote project is Retire met 40 bijwerken. Ik moet een heleboel dingen achter de schermen bijwerken. Ik ga het een tijdje druk hebben.

Financieel gezien hadden we een behoorlijk goede maand.

 • Onze netto waarde nam een ​​beetje toe.
 • We verkochten ons appartement met 2 slaapkamers en de rekening kwam! Ik gebruik het geld om te beleggen met CrowdStreet en in dividendaandelen. Dit zou ons passieve inkomen een boost moeten geven.
 • Onze maandelijkse cashflow was goed en we bespaarden 52% van onze inkomsten.
 • We hebben in augustus meer dan $ 500 oplaadbare scooters gemaakt! Lees meer in de cashflowsectie.

Over het algemeen hadden we een goede maand. We hebben iets meer dan normaal besteed aan entertainment, want het was het einde van de zomer, maar het maakt niet uit. We hadden veel plezier in augustus dus het was het waard. Onze entertainmentuitgaven gingen veel omlaag toen de school begon. In de herfst en winter zullen we veel meer thuis zijn.

Oké, ik zal eerst mijn doelen bespreken en vervolgens de details van onze vermogenswaarde, cashflow en besparingen delen.

Hier is mijn spreadsheet met doelplanning. Het werkt echt goed. Probeer het uit als u een probleem hebt met uw Nieuwjaarsdoelen. De sleutel is om de spreadsheet ten minste eenmaal per maand bij te werken om uw voortgang bij te houden.

Er zijn nog 4 maanden over in 2019, maar het jaar zal nu voorbij vliegen. We hebben slechts een paar maanden om hieraan te werken vóór de feestdagen. Het lijkt erop dat ik goede vooruitgang boek bij de meeste van deze doelen. De enige opvallende is het bijwerken met pensioen met 40. Ik moet dit echt doen en het is de reden waarom ik mijn zomerschema verleng. Hopelijk kan ik het snel afronden en vervolgens 2x per week weer bloggen.

Nieuwjaarsdoelen 2019

Financiële doelen

 • Passief inkomen> $ 60.000.Dit doel was te ambitieus. We lopen nu ver achter op het tempo. Ik dacht dat we de appartementen snel konden verkopen en het geld konden herinvesteren. Het proces duurt echter veel langer vanwege de vertraging van de huizenmarkt. Er is geen manier om dit jaar $ 60.000 te bereiken. Volgend jaar zou beter moeten zijn. Ik kijk uit naar een nieuwe start in 2020.
 • FI-verhouding> 100%. Dit is mijn hoofddoel voor 2019. Het FI-verhouding is passieve inkomsten gedeeld door de kosten. Zodra we 100% consistent bereiken, gaan we met stijl met pensioen. Onze passieve inkomsten daalden dit jaar, maar onze uitgaven daalden zelfs nog meer. Daarom is onze FI-ratio 110%. Het is fantastisch en we moeten er gewoon aan blijven vasthouden.
 • Bespaar en investeer> $ 100.000. Vorig jaar hebben we $ 102.000 gespaard en geïnvesteerd! Dat was geweldig en ik hoop dit dit jaar te herhalen. Het ziet er echter niet goed uit. In 2018 waren mijn blog-inkomsten krankzinnig, maar het is dit jaar aanzienlijk vertraagd. Daarom wordt het heel moeilijk om $ 100.000 te besparen. Tot nu toe hebben we $ 57.674 bespaard en geïnvesteerd. Dat is achter het tempo, maar het is nog steeds echt goed. Onze spaarquote is tot nu toe 52% in 2019.

Blogdoel

 • Update met pensioen met 40. Ik moet het menu opschonen, me aanmelden bij nieuwe partnerpartners en een paar partnerposts / -pagina's opnieuw bewerken. Dit is niet zo moeilijk, maar ik moet de tijd vinden om het te doen. Ik moet ook de PHP (?) Bijwerken en het thema vernieuwen. Dit soort werk is erg vervelend voor mij, dus ik stel het meestal uit. Ik heb het er dit jaar echt moeilijk mee.

Persoonlijke doelen

 • Travel Hack 100.000 punten. Ja! Deze is klaar. We hebben ons allebei aangemeld voor de Capital One Savour-kaart en hebben elk een cashbonus van $ 500 ontvangen. Dit is een geweldige kaart die je niet mag missen. Klik hier om de juiste creditcard voor u te vinden.
 • Consolideren tot 1 eigenschap. We hebben een appartement verkocht! Nu hebben we nog maar één eenheid op de markt. Daar ziet hij er echter niet goed uit. Ik denk dat we het een paar jaar moeten verhuren totdat de markt draait.
 • Laat vallen tot 130 pond. Ik maak zelden een doel voor gewichtsverlies omdat het nooit eerder werkte. Ik denk echter dat ik het dit jaar wel zal kunnen doen. Ik ben nu en dan vasten * en ben van plan 5 dagen per week te sporten. Momenteel is mijn gewicht 130 pond. Ik moet dit gewicht gewoon handhaven tot het einde van het jaar. Ik veranderde mijn doel in 130 pond. Oorspronkelijk had ik het op 125 pond. Dat is te moeilijk en zo laag kan ik niet komen.

* Hier is hoe ik intermitterend vasten doe. Ik eet alleen op werkdagen van 12:00 tot 20:00 uur. Dit vermindert de calorieën en ik mis het ontbijt niet veel. Ik ben toch bezig om RB40Jr doordeweeks op school te krijgen. Probeer af en toe vasten als je wilt afvallen. Het werkt echt. Als je het niet alleen kunt doen, raad ik Martin Dasko's ten zeerste aan Intermitterende vastencursus. Het was erg nuttig toen ik voor het eerst met IF begon.

Leuke doelen

 • Houd mijn geluksniveau op 8 of hoger. Dit is volkomen subjectief. Ik geef mezelf een score aan het einde van de maand en probeer dit jaar een gemiddelde van 8 te krijgen. Voor augustus beoordeel ik mijn geluksniveau op 9. We hadden heel veel plezier.

geluksniveau

 • Bezoek mijn ouder in Chiang Mai. Ik heb onze reis geboekt en heel weinig uitgegeven. Ik gebruikte mijn Chase- en American Airlines-punten om bijna alles te boeken. Het enige waar ik voor heb betaald, is de vlucht van Chiang Mai naar Vietnam en dat is goedkoop ($ 174 voor drie.) Reizen hacken is geweldig! We bezoeken Hanoi 5 dagen en brengen een dag door in Narita op weg naar huis. Deze reis zou heel leuk moeten zijn. Het enige dat overblijft is om het visum voor Vietnam te krijgen.

Netto waarde (+ 10,9% YTD)

Ik volg ons vermogen sinds 2006 en het is heel motiverend om de vooruitgang te zien die we hebben geboekt. 2019 wordt tot nu toe een geweldig jaar. Dat is onverwacht, maar ik ben er blij mee. Ik ben dit jaar conservatiever, dus ons vermogen blijft aanzienlijk achter bij de S&P 500. VFINX doet het dit jaar ongelooflijk goed en won al 17%. Dat is gestoord! Hoe dan ook, ik kan niet klagen omdat ons vermogen met 10,9% is gestegen. Kan de markt dit volhouden? Ik betwijfel het serieus, maar wie weet … ik denk dat we de rest van 2019 een wilde rit tegemoet gaan.

Hier is een grafiek van ons vermogen op persoonlijk kapitaal.

Eigen vermogen eigen vermogen

* Meld u aan voor een gratis account bij Personal Capital om uw vermogens- en investeringsaccounts te beheren. Ik log bijna elke dag in om onze accounts te controleren. Het is een geweldige site voor doe-het-zelvers.

Passief inkomen 2019 ($ 29,398 YTD)

Hier is een korte samenvatting van ons passieve inkomen. Je kunt alle details op mijn zien Pagina met passief inkomen.

passief inkomen

Over het algemeen zien de dingen er goed uit. De huurinkomsten zijn langzamer dan vorig jaar, maar dat wordt verwacht. We consolideren tot één eigenschap. Dit zal onze huurinkomsten verminderen, maar onze kosten van levensonderhoud zijn ook lager. Onze FI-ratio * geeft aan dat deze werkt zoals gepland. Het ziet er geweldig uit met 110%. Er zijn te veel veranderingen dit jaar, dus ik weet niet zeker of dit zal gelden. Volgend jaar zal een betere indicator zijn.

* FI-ratio = passieve baten / lasten

Deze maand kregen we wat geldinfusie van de flatverkoop. Ik heb wat met CrowdStreet belegd en sommige in dividendaandelen. Onze passieve inkomsten zouden moeten toenemen met deze extra investeringen. Ik ben echter een beetje nerveus, dus ik heb wat op de geldmarktrekening staan. Extra geld hebben is een goede zaak als de economie op een wankel terrein staat.

Cashflow 2019

Onze cashflow was geweldig in augustus. De inkomstenstromen waren overwegend solide. Het enige minpunt was de huurinkomsten. Ik heb verschillende dingen rond de duplex gerepareerd en ik moest wat benodigdheden kopen. Aan de uitgavenzijde was het grotendeels onder controle. We hebben meer dan gewoonlijk aan entertainment besteed omdat het de laatste maand van de zomer was. Ik heb ook onze reis naar Thailand geboekt. Alles kwam binnen het budget dus dat was goed.

Hier is het Sankey-diagram voor augustus. U kunt hier een snel overzicht krijgen en de onderstaande details bekijken.

Sankey-diagram van de kasstroom van augustus

Bruto inkomen (doel> $ 12.000 / maand)

Voor 2019 is ons bruto-inkomensdoel $ 12.000 / maand. We hebben dit doel meestal bereikt. In voorgaande jaren heb ik het thuisinkomen bijgehouden en dit was helemaal te wijten aan de inhoudingen. Dit jaar houd ik het bruto-inkomen bij. Vorige maand hebben we $ 12.293 opgebracht. Oef! We hebben het amper gehaald. Mijn bloginkomsten waren lager dan normaal vanwege de vertraging in de zomer. Ook waren onze huurinkomsten erg laag vanwege reparaties. Gelukkig hebben we $ 531 scooters gemaakt. Dat heeft ons over ons doel geduwd. Zie, alles helpt.

 • Mevrouw RB40's salaris: $ 7.934.
 • Bloginkomen: $ 2.357. Augustus was een erg trage maand op de blog. De zomer was zwaar. Veel mensen waren op vakantie en niemand wilde aan geld denken. Ik weet zeker dat het weer terugkomt als de school begint. U kunt meer informatie lezen over mijn Blog inkomen pagina. RB40Jr staat nu op de loonlijst als model en fotograaf. Het inkomen gaat rechtstreeks naar zijn Roth IRA. Ik ben verheugd om te zien hoe dit experiment zal verlopen.
 • Huurinkomsten: $ 6. Dit was veel lager dan normaal. Ik heb wat vlekreparaties aan de gevelbeplating uitgevoerd en de buitenverf bijgewerkt. Die voorraden waren duur! Lees meer op de Pagina met passief inkomen voor huurwoningen.
 • Dividendinkomen: $ 1.098. Onze dividendinkomsten waren geweldig vorige maand. Zie meer details op mijn Dividend passief inkomen pagina.
 • Crowdfunding onroerend goed: $ 349. We hebben ook een goede maand gehad met RE crowdfunding. Ik vind dat de rest van 2019 goed moet blijven. Lees meer op mijn RE Crowdfunding passief inkomen pagina.
 • Rentebaten: $ 18.
 • Side Hustle: $ 531. We hebben $ 531 verdiend met het opladen van scooters. Dat is geweldig! Ik kan het echter wel zien vertragen nadat de school begint. Overdag zijn er niet veel scooters om op te halen. We zullen waarschijnlijk volgende maand ongeveer $ 250 verdienen. (Ik deel dit met RB40Jr. Ik stopte zijn opname in het Fidelity ZERO totale marktfonds in een UTMA.)

Maandelijkse uitgaven (doel <$ 4.000 / maand)

Voor de rest van 2019 is ons maandelijkse bestedingsbudget $ 4.000 per maand. Ik heb het verlaagd van $ 5.000 per maand. Onze huisvestingskosten zijn aanzienlijk lager sinds we naar onze duplex zijn verhuisd. Dit heeft veel geholpen. In augustus hebben we $ 3.225 uitgegeven. Dat is fantastisch voor een gezin van 3 personen. We brachten meer dan gewoonlijk uit aan entertainment omdat het het einde van de zomer was, maar het was nog steeds onder controle. We hebben ook behoorlijk wat besteed aan back-to-school shopping. Ten slotte heb ik vorige maand geen geld naar mijn ouders gestuurd. Ze hadden het niet nodig. U kunt het detail hieronder zien.

 • Behuizing: $ 1030. Deze categorie omvat hypotheek, HOA-kosten, onroerendgoedbelasting, nutsbedrijven, woningverbetering en inrichting.
 • Boodschappen: $ 529. Dit is ongeveer gemiddeld voor onze boodschappenrekening. Kijk wat we hebben gekookt.

jambalaya

Mevrouw RB40 repareerde ons wat vijgen en prosciutto op toastpunten. Soms is een eenvoudige lunch het beste. Ik heb jambalaya gemaakt. Het was geweldig. Dat is het afgelopen maand. De andere gerechten die ik maakte waren vrij eenvoudig – biefstuk, hamburger, pad Thai, kipcurry en dat soort dingen. Ik ga deze maand meer foto's maken.

We aten vaker dan normaal in augustus. Blader omlaag naar de entertainmentuitgaven om die foto's te bekijken.

 • vervoer: $ 251. Ik heb het in augustus twee keer vol gedaan. Ik heb ook $ 195 betaald voor onze jaarlijkse parkeervergunning op straat.
 • Contant geld: $ 140. We trokken $ 140 terug in augustus. We hebben $ 100 uitgegeven aan een gebruikte fiets voor Junior. De rest ging in mijn portemonnee.
 • Ouder: $ 0. Mijn ouders hadden vorige maand geen hulp nodig.
 • Kind: $ 372. We gingen naar de Nike werknemerswinkel en haalden wat voetbal- en basketbaluitrusting op ($ 82.) Voetbalseizoenregistratie was $ 120. We hebben ook wat nieuwe kleren voor RB40Jr ($ 153.) Hij is ruw over ze. Ze duren slechts 1-2 seizoenen voordat ze overal gaten hebben.
 • Pet: $ 0.
 • biljetten: $ 197. Verzekering (auto, woning, overlijdensleven en paraplu).
 • Gezondheid: $ 70.
 • Reizen: $ 296. Ik boekte onze tickets voor Chiang Mai naar Hanoi ($ 174.). Mevrouw RB40 ging ook op zakenreis.
 • Kleding: $ 50. Mevrouw RB40 kocht wat spullen van Amazon.
 • vermaak: $ 270. We aten veel meer dan normaal vorige maand.

Augustus eten 1

Dit was op de Internationale Nachtmarkt in het Jade District. Het was behoorlijk cool en gebeurt slechts twee nachten per jaar. Er waren voedselkarren, verkooptenten en een verscheidenheid aan entertainment. Dit was de eerste keer dat we aanwezig waren en we hebben ervan genoten. Het eten kost ongeveer $ 30. We hadden zout en peper calamares, dim sum en Cambodjaanse zure worstjes.

eten 2 augustus

Mmm … We gingen lunchen bij Pine State Biscuits. Ze hebben geweldige gebakken broodjes met kipkoekjes. RB40Jr had pannenkoeken. De volgende foto is een calzone van Red Hills Market in het wijnland. We stopten daar voor de lunch op de terugweg van Wings & Waves, een net waterpark.

vleugels en golven Doornen spel

Wings & Waves! Het was heel erg leuk. Ze hebben nette ritten die je op binnenbanden doet. We gingen ook naar een Thorns-spel. Het was daar zo rauw (maar zo leuk). RB40Jr vond het niet echt leuk omdat het te hard voor hem was. Zijn gehoorstoornis maakt hem gevoeliger voor harde geluiden.

Portland burgerweek

Portland Burger Week! Een heleboel restaurants in de stad biedt inventieve hamburgers voor $ 5. Dat was een geweldige deal en we hadden 4 hamburgers in een week.

 • Misc: $ 50. Mevrouw RB40 droeg bij aan een luierfonds voor de binnenkort geboren tweeling van haar neef.

anderen

Ik tel deze niet als persoonlijke uitgaven.

 • Belastingen en inhoudingen: $ 2,774.
 • 401k besparingen: $ 2.980. Ik heb $ 1500 bijgedragen aan mijn 401k. RB40 droeg $ 1.480 bij aan haar.
 • Roth IRA's: $ 1.000. We hebben elk $ 500 bijgedragen aan onze Roth IRA's.
 • 529 College-spaarplan: $ 0.
 • Extra besparingen: $ 2.284. Dit ging naar onze spaarrekening. Het is leuk om een ​​beetje extra kussen te hebben.

2019 besparingen

We hebben gered $ 57.674 tot nu toe in 2019. Onze huidige spaarquote is 52%. Ik ben heel blij als we dit dit jaar boven de 50% kunnen houden. Dat is een uitstekende spaarquote.

 • Joe’s 401k: $ 16.000.
 • Mevrouw RB40's 401k: $ 12.530
 • Roth IRA's: $ 8.000
 • 529 Universiteitsbesparingen: $ 2,865
 • Extra besparingen: $ 18,280

YTD 2019-besparingspercentage = 52%.

Augustus 2019 Wrap Up

Al met al hadden we een leuke maand. Onze netto waarde is iets gestegen door de aandelenmarkt. We hebben mijn doelstelling van + 10% netto in 2019 al overtroffen. Dat is perfect. Laten we hopen dat de rest van 2019 relatief drama-vrij zal zijn.

Aan de cashflow-kant is alles zelfs met een paar minpuntjes gelukt. Mijn bloginkomsten en onze huurinkomsten waren een beetje laag, maar we hebben genoeg gedaan om onze inkomsten boven de maandelijkse doelstelling te krijgen. Onze kosten waren goed, dus het is allemaal gelukt. Over het algemeen hadden we een geweldige maand. We hebben een groot deel van ons inkomen bespaard. Het leven is goed.

En jij? Heb je een goede maand gehad? Maakt u vorderingen met uw Nieuwjaarsdoelen?

* Meld u aan voor een gratis account bij Personal Capital om uw vermogens- en investeringsaccounts te beheren. Ik log bijna elke dag in om mijn investering te controleren. Het is een geweldige site voor doe-het-zelvers.

Disclosure: We ontvangen mogelijk verwijzingskosten als u zich aanmeldt bij een service via de links op deze pagina.

De volgende twee tabbladen veranderen de inhoud hieronder.

Joe begon Met pensioen met 40 in 2010 om erachter te komen hoe u eerder met pensioen kunt gaan. Hij werkte 16 jaar in computerontwerp en genoot enorm van het technische werk. De baan werd echter te stressvol en Joe trok zich terug uit zijn technische carrière om een ​​thuisblijvende vader / blogger te worden op 38. Vandaag blogt hij over financiële onafhankelijkheid, vervroegde uittreding, beleggen en een zuinige levensstijl.

Passief inkomen is de sleutel tot vervroegde uittreding. Dit jaar verhoogt Joe zijn investering in onroerend goed met CrowdStreet. Hij kan investeren in projecten in de VS en zijn vastgoedportefeuille diversifiëren. Er zijn veel interessante projecten beschikbaar, dus meld u aan en bekijk ze.

Joe beveelt ook sterk persoonlijk kapitaal aan voor doe-het-zelvers. Hij logt bijna dagelijks in op Personal Capital om zijn cashflow en vermogen te controleren. Ze hebben veel handige tools die doe-het-zelvers helpen hun portefeuille te analyseren en met pensioen te gaan.

Ontvang update via e-mail:

Meld u aan om nieuwe artikelen per e-mail te ontvangen

Wij haten spam net zoveel als jij